Krasimira Paunova

Красимира Паунова

Красимира Паунова е Маркетинг Специалист и живее в социалните мрежи. Краси има страст към комуникациите и разработва рекламните канали на nula.bg, така че бизнес услугата да достигне в правилния момент до правилния клиент.

1. Какво е твоето образование?

Завършила съм Национална гимназия за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“ с немски език и бакалавър в Икономически университет град Варна, специалност Логистика. Исках магистратурата ми да бъде различна от това, което съм учила до сега и избрах магистър Дигитален маркетинг в Софийски университет “Св. Климент Охридски”.

2. Какви допълнителни курсове и квалификации притежаваш?

Участвала съм в програма “Еразъм+”, която ми даде възможност да уча през втората година от бакалавъра си в Aix-Marseille University. Имах възможността да опозная хора от различни етноси и социални групи, да учим заедно и да създадем трайни приятелства. Екс-прованс винаги ще остане моят любим френски град.

А ето и новото ми начинание! Комуникативна личност съм и смятам, че маркетинга и комуникациите винаги са били моето призвание, за това реших да запиша Soft Uni Creative и Soft Uni Digital Marketing.

3. Защо не сте напуснали България?

Защото виждам достатъчно потенциал и пътища за развитие в нашата красива държава. Трябва повече да останат, за да се развива в добра насока.

4. Какво обичаш да правиш, когато не си в офиса?

В свободното си време играя тенис. Благодарение на треньора, моят ден започва с позитивизъм. Обичам дългите разходки покрай морето, а когато мога да избягам за малко - карам ски в красивите български курорти.

5. Какво научи през времето ти в Nula.bg?

Да работя в стартъп ми помогна да стана по-отговорна. Всеки ден получавам нови знания и навици в различни направления. Целият колектив има една и съща цел, а именно създаване и реализиране на нещо напълно ново и непознато за аудиторията. Обща цел означава да се подкрепяте и помагате, да бъдете приятели, за да гледате в една посока.

6. Едно нещо, което би направило България по-добро място за живеене?

България би била прекрасен дом на всеки човек, ако има материално равновесие и стремеж към финансово развитие. Смятам, че NulaBG е нещо, което би направило България по-добро място за реализиране на бизнес администрация, услуги и счетоводство.

About the author


Krasimira Paunova
Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.