Krasimira Paunova

Krasimira Paunova

Красимира Паунова е Маркетинг Специалист и живее в социалните мрежи. Краси има страст към комуникациите и разработва рекламните канали на nula.bg, така че бизнес услугата да достигне в правилния момент до правилния клиент.

1. Какво е твоето образование?

Завършила съм Национална гимназия за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“ с немски език и бакалавър в Икономически университет град Варна, специалност Логистика. Исках магистратурата ми да бъде различна от това, което съм учила до сега и избрах магистър Дигитален маркетинг в Софийски университет “Св. Климент Охридски”.

2. Какви допълнителни курсове и квалификации притежаваш?

Участвала съм в програма “Еразъм+”, която ми даде възможност да уча през втората година от бакалавъра си в Aix-Marseille University. Имах възможността да опозная хора от различни етноси и социални групи, да учим заедно и да създадем трайни приятелства. Екс-прованс винаги ще остане моят любим френски град.

А ето и новото ми начинание! Комуникативна личност съм и смятам, че маркетинга и комуникациите винаги са били моето призвание, за това реших да запиша Soft Uni Creative и Soft Uni Digital Marketing.

3. Защо не сте напуснали България?

Защото виждам достатъчно потенциал и пътища за развитие в нашата красива държава. Трябва повече да останат, за да се развива в добра насока.

4. Какво обичаш да правиш, когато не си в офиса?

В свободното си време играя тенис. Благодарение на треньора, моят ден започва с позитивизъм. Обичам дългите разходки покрай морето, а когато мога да избягам за малко – карам ски в красивите български курорти.

5. Какво научи през времето ти в Nula.bg?

Да работя в стартъп ми помогна да стана по-отговорна. Всеки ден получавам нови знания и навици в различни направления. Целият колектив има една и съща цел, а именно създаване и реализиране на нещо напълно ново и непознато за аудиторията. Обща цел означава да се подкрепяте и помагате, да бъдете приятели, за да гледате в една посока.

6. Едно нещо, което би направило България по-добро място за живеене?

България би била прекрасен дом на всеки човек, ако има материално равновесие и стремеж към финансово развитие. Смятам, че NulaBG е нещо, което би направило България по-добро място за реализиране на бизнес администрация, услуги и счетоводство.

Krasimira Paunova

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

Безплатен семинар:  Дигитализация в счетоводството

10/04/2024

Безплатен семинар: Дигитализация в счетоводството

Подгответе се за вълнуващо пътешествие, представено от съвместните усилия на Evrotrust, Nula.bg и Асоциацията на счетоводителите и счетоводните къщи (АССП) в България.

Виж още

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

05/04/2023

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

Nula.bg, обявява партньорство с банка ДСК за улеснено финансово управление. Нашите общи клиенти ще получат 15% намаление в Nula.bg и ще могат да използват услугата на банката за откриване на бизнес сметка онлайн.

Виж още

Блокчейн и приложението му

25/04/2024

Блокчейн и приложението му

Блокчейнът е инструмент, който променя правилата на играта в света на бизнеса. Той
предлага децентрализиран и сигурен начин за извършване на трансакции, съхраняване на
данни.

Виж още

Какво представлява валутният борд?

16/04/2024

Какво представлява валутният борд?

През последните няколко години в България е нашумяла темата „за“ или „против“ запазването на българския лев. Въпреки задълбочената дискусия, въпросът кой монетарен механизъм е най-добър за страната ни, още е отворен.

Виж още

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

12/04/2024

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

Мартин Матеев, основател и изпълнителен директор на Nula.bg е номиниран в класацията
“Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”.

Виж още