Kalina Paunova

Калина Паунова има дълбоки познания върху финансовия сектор в България и региона. Калина разработва партньорските програми на nula.bg с поглед към финтех иновациите и бъдещето на бизнес финансите.

1. Какво е твоето образование?

Завърших Първа езикова гимназия в гр. Варна с първи език английски и реших да продължа образованието си в България. Записах бакалавърската специалност ‘Счетоводство, финанси и дигитални приложения на английски език’ в Софийски университет, като ми грабна вниманието с това колко възможности може да ми даде тя. И ето така сега съм втори курс и нямам търпение да видя какво още мога да науча от нея.

2. Какви допълнителни курсове и квалификации притежаваш?

Изкарала съм първоначален курс към финансовата академия на IBM, като там обучението беше доста практично и със сигурност допринесе много към моето образование. В момента съм в процес на изучаване на програмния език JavaScript. Смятам, че програмирането вече е неизбежна част от финансовия сектор и ще бъде голям плюс за моето кариерно развитие.

3. Защо не сте напуснали България?

-Вярвам, че България може да бъде едно много хубаво място, стига младите хора да използват пълния си потенциал тя да бъде такава. С това, че реших да продължа образованието си в България съм една крачка по-напред към това тя да бъде по-добро място за живот.

4. Какво обичаш да правиш, когато не си в офиса?

– Спортът е моят начин на живот, а именно тениса. Обичам да разпускам напрежението на корта.

5. Какво научи през времето ти в Nula.bg?

– В професионален план Nula.bg ми даде ценни знания, които трудно се научават от учебник, даде ми и хъс и ми показа, че имам потенциал и съответно как да го развивам. Освен това, Nula.bg ми показа, че има ли сплотеност в един екип, той може да направи много.

6. Едно нещо, което би направило България по-добро място за живеене?

Е, Nula.bg – риторичен въпрос!

Kalina Paunova

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

Безплатен семинар:  Дигитализация в счетоводството

10/04/2024

Безплатен семинар: Дигитализация в счетоводството

Подгответе се за вълнуващо пътешествие, представено от съвместните усилия на Evrotrust, Nula.bg и Асоциацията на счетоводителите и счетоводните къщи (АССП) в България.

Виж още

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

05/04/2023

Nula.bg обявява партньорство с Банка ДСК за улеснено финансово управление

Nula.bg, обявява партньорство с банка ДСК за улеснено финансово управление. Нашите общи клиенти ще получат 15% намаление в Nula.bg и ще могат да използват услугата на банката за откриване на бизнес сметка онлайн.

Виж още

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

12/04/2024

Мартин Матеев с номинация в класация за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности

Мартин Матеев, основател и изпълнителен директор на Nula.bg е номиниран в класацията
“Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”.

Виж още

Инфлацията в Еврозоната и България  се забавя

19/03/2024

Инфлацията в Еврозоната и България се забавя

Това забавяне се дължи на три основни фактора: спад на цените на енергията, устойчив икономически растеж, затягане на паричната политика и маркира продължаващата тенденция на умерено ценово нарастване, което може да има дългосрочни въздействия върху икономиката.

Виж още